Vechtsporten zijn al populair onder de mensen ver voor de tijd van de Grieken en Romeinen. Dat is ook helemaal niet zo gek. Het hoort bij de mens. Tegenwoordig zijn er veel officiële vechtsportcompetities, zoals bijvoorbeeld de UFC. Al jaren is de UFC razend populair in Amerika, maar ook zeker in Nederland neemt de populariteit steeds meer toe.  Wist je namelijk dat de UFC in meer dan 165 landen wordt uitgezonden en meer dan 1,1 miljard huishoudens bereikt? Bizar! Maar wat is de UFC nu eigenlijk precies? Hoe werkt het en wat kun je ermee? Wij van Online Sport Wedden gaan het je uitleggen!

Hoe werkt de UFC?

De UFC (Ultimate Fighting Championship) is de grootste en populairste MMA-bond van de wereld, maar hoe werkt de UFC precies? De UFC kent 12 gewichtsklassen, 8 voor mannen en inmiddels 4 voor vrouwen. De normale gevechten duren 3 rondes van elk 5 minuten. Is er een titelgevecht of een main event? Dan worden er 5 rondes van elk 5 minuten gespeeld. Je kunt een UFC wedstrijd winnen door de tegenstad KO te slaan, op te laten geven door bijvoorbeeld submission of door een blessure bij de tegenstander.

Geld verdienen met UFC-gevechten

Naast het feit dat UFC wedstrijden natuurlijk super interessant zijn om naar te kijken, kun je ook je boterham verdienen met het wedden op UFC-gevechten. Heb jij veel kennis over de sport en zijn jouw voorspellingen net zo sterk als de stoten van Francis Ngannou? Bewijs het en voorspel vandaag nog op jouw favoriete UFC-vechter of wedstrijd.

Live wedden op UFC

Waar je vroeger enkel en alleen weddenschappen af kon sluiten voor een wedstrijd, kun je tegenwoordig ook live wedden op de UFC. Hoe meer informatie je hebt over de wedstrijd, hoe hoger de kans op winst natuurlijk is. Tijdens het live wedden heb je alle informatie die je nodig hebt om een verstandige weddenschap af te sluiten. Merk jij dat een vechter helemaal niet zijn dag heeft? Wed op de tegenstander en ga er vandaar met een leuk zakcentje.

Gokken op UFC bij betrouwbare bookmakers

Wil je beginnen met het gokken op de UFC? Leuk om te horen! Wanneer je wilt starten dan doe je dit bij online bookmakers. Doordat er heel veel bookmakers te vinden zijn is het soms lastig om een keuze te maken. Kies een betrouwbare bookmaker met de beste odds en bonussen. Op zoek naar een betrouwbare bookmaker? Online Sport Wedden heeft een handig overzicht gemaakt van de beste bookmakers van Nederland.