Over ons

Mensen die mijn spullen volgen, weten dat ik over het algemeen schrijf over voeding, supplementen, training en andere onderwerpen die meer wetenschappelijk zijn gebaseerd dan subjectieve onderwerpen, zoals wat in dit artikel wordt behandeld. Ik besloot mijn wetenschappelijke nerd-persona te schrappen en te schrijven over een onderwerp waarvan ik weet dat het nuttig zal zijn voor duizenden potentiële fitnessmodellen en die fitnessmodellen willen zijn.

Waarom schrijf ik, net als een bekende “hardcore”, op wetenschap gebaseerde, niet-BS-schrijver, wat sommigen zullen beschouwen als een “fluff” -artikel? In de loop der jaren heb ik honderden, misschien duizenden meiden gekregen die me via e-mail, brieven of persoonlijk vroegen ‘hoe word ik een fitnessmodel Will? Je zit al heel lang in het vak, zeker jij van alle mensen zou moeten weten. “Ik krijg dit van nieuwelingen en ik krijg dit van vrouwen die er al een tijdje mee bezig zijn, maar niet effectief” in kunnen breken “.

Het is een feit dat ik al heel lang in de fitness-, gezondheids- en bodybuildingbusiness zit, en hoewel ik bekend sta als een op wetenschap en voeding gebaseerd ‘goeroe’-type, heb ik menig fitnessatleet getraind en heb ik fitness en figuur / bikini-shows voor de NPC, Fitness America, Fitness USA en andere federaties, evenals marketing- en zakelijk advies aan allerlei soorten atleten, inclusief fitnessmodellen. Het is dus niet zo vergezocht als het lijkt dat ik deze ruimte ga gebruiken om een ​​niet-wetenschappelijk onderwerp te behandelen, namelijk hoe je een fitnessmodel bent.