Je eigen bidon bedrukken

Je hebt het misschien al wel eens voorbij zien komen: bidon bedrukken. Een nieuw aanbod in de wereld van het plaatsen van persoonlijke afbeeldingen op diverse voorwerpen. Maar als je kijkt naar de meeste sites die deze dienst aanbieden, moet je al gauw meerdere exemplaren bestellen. Kun je ook op deze sites terecht als je slechts een enkele bidon wil hebben? Jazeker! Houd er alleen rekening mee dat je waarschijnlijk niet de meest duurzame exemplaren zal kunnen versieren met een persoonlijke afbeelding. Meestal blijf je beperkt in je keuze tot plastic bidons. Maar dat is geen enkele reden om te bedenken dat je het daarom maar moet laten.

 

Een enkele bidon bedrukken

Een enkele bidon bedrukken kan dus wel. Alleen ben je waarschijnlijk beperkt tot de plastic bidons. De duurzamere en stevigere exemplaren van metaal zijn meestal alleen met een persoonlijke opdruk te verkrijgen als je ze met tientallen, zo niet honderden exemplaren tegelijk bestelt. Maar niet getreurd, de meeste plastic bidons die worden aangeboden om te bedrukken, zijn niet meteen van wegwerpkwaliteit. Bedenk: het zijn geen wegwerpflesjes. Bidons zijn herbruikbaar, wasbaar in de vaatwasser en gaan dus lang mee. Pas na een keer of veertig reinigen zal de kans bestaan dat je afbeelding wat vervaagd. Veertig keer hergebruiken, daar kan een simpel plastic flesje niet tegenop!

 

Een bidon bedrukken en ontwerpen

Een bidon betrokken met een foto is meestal niet de enige dienst die wordt aangeboden op websites die een gepersonaliseerde bidon aanbieden. Je kan hem meestal ook naar je eigen wensen ontwerpen. Van de kleur van de nippel en de dop tot een compleet patroon van kleuren, of andere thematische kleine afbeeldingen. Het hoeft zeker niet op te houden bij een logo of een naam. Bijna alles wat je kan bedenken, kan je in principe op zo’n handige drinkfles laten afbeelden.  Experimenteer dus uitgebreid met verschillende kleurencombinaties, plaatsing van de afbeelding op de bidon en natuurlijk met de afbeelding zelf. Net zolang tot jij een bidon hebt ontworpen die jou helemaal vrolijk maakt of aanzet om eens flink wat te zweten tijdens het sporten!

Bidons of andere producten laten bedrukken? Ga naar Relatiegeschenken.nl!