Mensen die mijn spullen volgen weten dat ik over het algemeen schrijven over voeding, supplementen, opleiding, en andere onderwerpen die meer wetenschappelijk gebaseerd dan subjectieve onderwerpen, zoals wat wordt behandeld in dit artikel. Ik besloot om mijn wetenschap geek persona kaf, en schrijven over een onderwerp dat ik ken zal nuttig zijn voor duizenden would-be en willen fitness modellen.

Evenals een bekende “hardcore” wetenschap-gebaseerde geen BS schrijver, waarom ik schrijf wat sommigen zullen waarnemen als een “pluis” artikel? In de loop der jaren heb ik gekregen honderden, misschien wel duizenden, van meisjes die mij vragen via e-mail, brieven, of in persoon “hoe word ik een fitness-model Will? Je zit al heel lang in het vak, jij zou het zeker moeten weten.” Ik krijg dit van nieuwelingen en ik krijg dit van vrouwen die zijn op het een tijdje, maar zijn niet in staat geweest om “break-in” effectief.

Het feit is, ik heb in de fitness, gezondheid, en bodybuilding biz een lange tijd, en hoewel ik bekend sta als een wetenschap en voeding op basis van “goeroe” type, heb ik opgeleid veel een fitness atleet en beoordeeld fitness en figuur / bikini shows voor de NPC, Fitness America, Fitness USA, en andere federaties, alsmede gezien marketing en zakelijk advies aan allerlei atleten, met inbegrip van fitness modellen. Dus, het is niet zo ver gezocht als het lijkt dat ik ga deze ruimte te gebruiken om een niet-wetenschappelijk onderwerp te dekken, dat wil zeggen, hoe men gaat over het feit dat een fitness-model.

Dit artikel zal nuttig zijn voor zowel ervaren als beginnende types op zoek naar “break-in” in de biz. Als u al een professionele en succesvolle fitness-model, ik weet zeker dat je nog steeds verzamelen wat nuttige informatie uit dit artikel.

Ten eerste het slechte nieuws, is er geen een manier om een succesvol fitnessmodel te worden. Er is geen enkel pad of een magisch geheim.