Heb je een abonnement afgesloten bij een superfijne en gezellige sportschool, waar al jouw vrienden ook sporten en goede begeleiders zijn? Alleen, is bij nader inzien de locatie redelijk ver weg van je huis? Dan hebben wij voor jou een paar gouden tips op een rijtje gezet die het jou makkelijker maken om zonder gedoe en op een sportieve manier je naar de gym te leiden. Dus waar wacht je op, lees snel verder voor meer informatie.

Hardlopen

Voor de extreem gedreven sportievelingen onder ons, is hardlopen een superhandige manier om naar de sportschool te gaan. Op deze manier heb je al een heerlijke warming-up erop zitten waardoor je meteen aan de slag kunt gaan met de vele gewichten. Op deze manier train je je conditie, heb je een prachtige route door de stad of natuur erop zitten én bouw je veel spiermassa op. Het enige nadeel is dat je ook nog terug moet rennen. Dit kan vervelend zijn wanneer je een pittige sessie erop hebt zitten.

Schaf een e-bike aan

Heb je een fiets in de schuur staan, maar is de afstand toch te groot? Dan raden we je aan om een e-bike aan te schaffen. Er zijn tientallen merken in verschillende prijscategorieën die je kunt kiezen. Denk aan een van de Nederlandse beste elektrische fiets merken als: Batavus, Gazelle, Sparta, maar ook vanMoof. Het voordeel is, zeker na een intensieve training, dat je op je gemak heerlijk terug naar huis kunt fietsen. Wil je graag een elektrische fiets kopen? Neem dan een kijkje op de website van Fietsshop Haren. Genoeg keuze van de beste kwaliteit!

Carpoolen

Aangezien veel van je vrienden bij dezelfde sportschool trainen, is het naast samen in de gewichten slingeren ook leuk om te carpoolen. Op deze manier heb je een lift voor de heen-en-terugreis. Zorg er wel voor dat je goed met elkaar af spreekt welke dagen jullie naar de sportschool gaan, anders zit je alsnog zonder lift.